Ana Sayfa / Genel / ÇATI TEMİZLİĞİ USTASI

ÇATI TEMİZLİĞİ USTASI

ÇATI TEMİZLİĞİ USTASI

ÇATI TEMİZLİĞİ USTASI
ÇATI TEMİZLİĞİ USTASI

       Çatı temizliği ustası konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, doğru adrestesiniz. Çatı sektörünün en deneyimli ve kalifiye ustaları ile çalışan firmamızda, çatı temizliği ustası ihtiyaçlarınız için de kalite ve profesyonellik esasları ile hizmetinizdeyiz.

Çatı temizliği ustası denilince sadece çatı temizliği yapan biri olarak anlamamak gerekir. Çünkü çatı temizliği ev temizliği gibi sıradan temizlik ürünleri ve makinelerle yapılan bir iş olmadığı gibi çoğu zaman diğer çatı uygulamaları ile birlikte gerçekleştirilir. Örneğin yalıtım uygulamaları ve kiremit aktarma işlerinde önce temizlik yapılması gerekir. Kiremit aktarmada kiremit altı örtüsünün değiştirilmesi, kiremitlerin arasında ve bacaların dışındaki kirlerin temizlenmesi gerekir. Su oluk ve derelerindeki kirlerin temizlenmesi ve tıkanıklıkların açılması da hem kiremit aktarma hem de çatı temizliği için olmazsa olmazlardandır. Aynı şekilde su, ses veya ısı yalıtımı için çatı zemininin temiz ve pürüzsüz olması şarttır. Aksi takdirde yapılan işlemden verim alınamayacak ve kısa bir süre sonra uygulamanın yenilenmesi gerekecektir. Bu tür durumlarda çatı temizliği ile çatı uygulamaları birlikte yapılması ve belli bir planlama dahilinde gerçekleştirilmelidir.

Ama sizin böyle kapsamlı bir hizmete ihtiyacınız yoksa, sadece çatınızdaki çeşitli atıklardan ve kirlerden kurtulmak istiyorsanız, sadece bu hizmeti almanız da mümkün. Örneğin çatıdaki eski eşyaların veya kuş pisliklerinin çıkarılması ve çatı alanının deterjanlarla ve makinelerle temizlenmesini istemeniz halinde bir çatı temizliği ustası ile anlaşmanız gerekir.

Çatı temizliğinde profesyonel makineler ve deterjanlar kullanılır. Bu sayede yılların kiri kısa süre içinde ve hiçbir pislik kalmayacak şekilde temizlenir. Eğer isterseniz temizlikten sonra koruyucu ürünlerle kirlenmenin gecikmesini sağlayabilir, böylece uzun bir süre çatı temizliğine ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz.

İster kapsamlı bir uygulama ile birlikte isterseniz sadece temizlik hizmeti isteyin, firmamızın uygulamaları ve ekipmanı hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. Yapacağımız kontrolden sonra sizin için en uygun tarihte işe başlayarak, hızlı ve güvenli bir şekilde çatı temizliğinizi gerçekleştiririz. Çatı ile ilgili her konuda profesyonel ve teknik hizmet için doğru adres olan firmamızın ekonomik fiyatları da tercih sebebiniz olacaktır.

İlginizi Çekebilir

ÇATI TEMİZLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

ÇATI TEMİZLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

ÇATI TEMİZLİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER           Çatı temizliğinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında sizinle önemli bilgiler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HEMEN ARA